Start kaartverkoop James Bond's Spectre als eerste bij JT Bioscopen

GORINCHEM JT Bioscopen is gestart met de kaartverkoop voor de nieuwste James Bond film Spectre. De officiële release van de film is donderdag 29 oktober. Echter op woensdag 28 oktober, is de film al te zien tijdens de Spectre VIP Night, in alle 21 JT Bioscopen. De tickets voor de Spectre VIP night of de eerste speelweek zijn verkrijgbaar aan de kassa, via www.jt.nl en de JT app.

Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter Spectre. Sam Mendes is terug als regisseur van Spectre en Daniel Craig is voor de vierde keer als 007 te zien. Spectre is geproduceerd door Michael G. Wilson en Barbara Broccoli. Het scenario is geschreven door John Logan, Neal Purvis en Robert Wade.

Tijdens deze speciale feestelijke avond kunnen onze gasten zich in de wereld van James Bond onderdompelen. De rode loper wordt uitgerold en onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de gasten meekijken via een live stream naar de feestelijke rode loper première die tegelijkertijd plaatsvindt in Amsterdam in aanwezigheid van vele BN-ers én acteurs uit Spectre.