• Traveltroef

Traveltroef genomineerd voor Zoover Award

GORINCHEM Traveltroef, onderdeel van de Gorcums Reisburo Groep, is begin dit jaar weer genomineerd voor de felbegeerde Zoover Awards. Deze jaarlijks terugkerende publieksprijs geeft sinds 2009 erkenning aan de best gewaardeerde reisorganisaties in Nederland. Door te stemmen op organisaties binnen de reisbranche, bepaalt de consument wie er wint. Traveltroef heeft de Award al 2 keer eerder mogen winnen en hoopt op een derde keer.

Tot en met 7 maart kan iedereen via www.zooverawards.nl stemmen op zijn of haar favoriete reisorganisatie. Er zijn maar liefst 11 categorieën en in elke categorie mag men maximaal 1 keer per e-mail een stem uitbrengen. De reisorganisaties maken in hun categorie kans op de volgende Zoover Awards:

Beste reisorganisatie: de reisorganisatie met de hoogste rapportcijfers; Populairste reisorganisatie: gaat naar de reisorganisatie met de meeste stemmen.

Ook de stemmer maakt kans op mooie prijzen. Zo wordt er namelijk onder alle stemmers een reischeque t.w.v. 2000 euro verloot. Ook krijgt iedereen na het bevestigen van de stem een kortingscode te besteden bij de webshops van Pixum en Wehkamp.

Stemmen op Traveltroef kan nog tot en met 7 maart via https://www.zooverawards.nl/traveltroef.