Traveltroef populairste online reisburo van Nederland

GORINCHEM De Zoover Awards zijn vorige week uitgereikt en inmiddels uitgegroeid tot de meest toonaangevende verkiezing binnen de reisbranche. In de online stemronde bepaalt de consument welke reisorganisatie in aanmerking komt voor een Zoover Award. Meer dan 220.000 mensen hebben dit jaar gestemd voor de Zoover Awards. Niet eerder hebben er zoveel mensen gestemd. Dit bewijst dat het leeft onder de consumenten en maakt de Zoover Award de belangrijkste publieksprijs.

De prijsvechter Traveltroef, een activiteit van Gorcums Reisburo BV, is dankzij de consument winnaar geworden van de Zoover Award: Populairste Online Reisburo van Nederland.

De Award is gebaseerd op het meeste aantal stemmen. Daarnaast is een gemiddeld waarderingscijfer van maar liefst een 9 gegeven! Rudolph Dekker, verantwoordelijke voor de digitale marketing van Traveltroef: ,,Volgens het Nederlands publiek is Traveltroef het populairste online reisburo van Nederland. Dat is een waardering waar het echt om gaat en waar we natuurlijk apetrots op zijn!"

Manager Ron Visch van Traveltroef: ,,Het verschil met Traveltroef in vergelijking met andere internet aanbieders is dat we ook een 'echt' reisbureau zijn, met 'echte' reisspecialisten die service en kennis bieden. Daarnaast hebben we het grootste aanbod -kant-en-klare vakanties van de Benelux en is de site een verzamelplaats van alle kortingen die reisorganisaties bieden; denk aan zomerbonuskorting, vroegboekkorting en lastminutekorting: allemaal op één adres, zodat de klant altijd de goedkoopste prijs heeft." Rudolph dekker vult aan: vult aan: ,,Vandaar ook de passende en pakkende slogan Koffers vol Korting."

Dat er ervaren reisspecialisten werkzaam zijn bij Traveltroef bewijst ook bonusprijs die Traveltroef in ontvangst mocht nemen: Op verzoek van Metronieuws, officiële mediapartner van Zoover, konden reisorganisaties hun leukste tips voor een bijzondere vakantie insturen om zodoende kans te maken op de Metro Award. Die potentiële eretitel zorgde voor een ware stroom aan inzendingen, waarvan onze deskundigen een top-10 samenstelden met verrassende en sprankelende reistips.

De winnaar: Traveltroef. Een concept waarbij stelletjes nu eens niet tussen het gejammer van het kroost van anderen hoeven door te brengen. Sunprime is een hotelconcept van Neckermann dat zich richt op koppels die op vakantie willen gaan zonder kinderen. Komende maand opent het nieuwe hotel Monsuau op Mallorca.

Traveltroef is een initiatief van het gerenommeerde Gorcums Reisburo BV. Dit 100% zelfstandig familiebedrijf bestaat naast prijsvechter Traveltroef uit de Regio Reisburo's, gevestigd in regio Alblasserwaard en Rivierenland, Piloot KOEN; hét adres voor de goedkoopste vliegtickets, hotels en autohuur met een specialisatie in zakenreizen en Het Reisteam; de maatwerkspecialist voor verre reizen.