Univé Gorinchem stunt met gratis verhuisdozen

GORINCHEM Op woensdagmiddag wisten twee medewerkers van Univé Gorinchem een ludieke actie te realiseren op het plein van het Piazza Center. Recht tegenover de Albert Heijn bouwden zij namelijk twee hoge torens van verhuisdozen in een recordtijd. Vervolgens konden passanten door het poortje van de torens heen lopen en hun winkelroute vervolgen.

De actie was bedoeld naar aanleiding van de nieuwe wooncampagne van Univé Rivierenland, waarbij men gratis verhuisdozen uitdeelt in de 14 winkels in het werkgebied Rivierenland. Zo ook in de winkel van Univé in Gorinchem. Om bekend te maken aan het winkelend publiek in het Piazza Center dat men gratis verhuisdozen kan ophalen, bedacht de organisatie een unieke stunt.

,,We hebben twee hoge toren gebouwd met de Univé verhuisdozen. Enerzijds om aandacht te trekken met onze campagne en anderzijds om aan te tonen hoe sterk en stevig onze dozen zijn. Als verzekeraar moeten we voorzichtig zijn, we geven niet zomaar iets weg natuurlijk," zegt Bas Heinen, medewerker op de marketingafdeling van Univé Rivierenland.

,,Super leuk om de verbaasde gezichten van het winkelend publiek te zien. Je ziet iedereen denken: wat doen zij nu?" Univé deelt nog t/m 20 juni gratis verhuisdozen, zolang de voorraad strekt.