• Verhage
  • Verhage
  • Verhage
  • Verhage

Verhage opent 40e vestiging in Gorinchem

GORINCHEM Op dinsdag 5 maart zijn de deuren van de nieuwe Verhage vestiging in Gorinchem officieel geopend. De store is gevestigd in winkelcentrum Hoog Dalem.

De vestiging wordt geëxploiteerd door franchisenemer Loes Overgaauw. Loes is geboren- én woonachtig in Gorinchem en heeft ruim anderhalf jaar als bedrijfsleider gewerkt bij de Rotterdamse vestiging Verhage Beverwaard.

Tom Bijl, Directeur Verhage Franchise Support, is trots op de opening van de 40e Verhage vestiging: Het streven is om ieder jaar gestaag te groeien in aantal stores. Daarnaast willen wij ons als merk steeds nadrukkelijker profileren als allround eetgelegenheid, zodat jong en oud voor koffie, ontbijt, lunch, diner en afhalen bij ons aan het juiste adres is en blijft. Met deze nieuwe en inmiddels 40e Verhage store zetten we wederom een stap in de juiste richting.

Verhage is een franchiseformule dat werd opgericht in 1967. In ruim 50 jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardige fastserviceketen bestaande uit 40 restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. De focus ligt op de begeleiding van ondernemers en het opleiden van de medewerkers. Vorig jaar is Verhage op plaats 78 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven geëindigd.