Visser & Visser Official partner van Business Event Gorinchem

GORINCHEM Het Network Business Event Gorinchem wordt een jaarlijks terugkerend regionaal evenement waarbij de 'Ondernemer/Onderneming van het jaar' verkozen wordt. Visser & Visser Gorinchem is officieel partner geworden van dit evenement. Het Business Event vindt plaats op maandag 23 november.

In het officiële programma wordt de 'Ondernemer van het Jaar' bekend gemaakt. Daarnaast is er uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken met en door de aanwezige ondernemers.

Door het verbinden van regionale bedrijven samen met partijen als ondernemersorganisaties en bedrijvenkringen in een gemeente of regio ontstaat een optimaal platform waarbinnen het ondernemerschap gezien, gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Bedrijven die zich onderscheiden door bijvoorbeeld innovatie, maatschappelijk ondernemen of regionale betrokkenheid vormen inspiratie voor de vitaliteit van het lokale ondernemerschap.

Voor de komende editie zijn weer veel enthousiaste ondernemers voorgedragen, die in aanmerking kunnen komen voor de titel 'Ondernemer van het jaar'. Een deskundige jury, onder leiding van notaris Caroline van Rooijen, toetst de kandidaten nauwkeurig aan de criteria en selecteert in 3 categorieën: Detailhandel en Horeca - MKB - Grootzakelijk.

Kernwoorden van het evenement zijn: contacten leggen, relaties verdiepen, netwerken, genieten van culinaire versnaperingen: alles samengebracht in een ambiance waarin relevante partijen elkaar ontmoeten.

Kijk voor meer informatie op www.visser-visser.nl.