Voorjaarsprogramma workshops bij Boekhandel Cursief/ Galerie De Etage

GORINCHEM Wie er even tussenuit wil om de zinnen te verzetten kan terecht bij Boekhandel Cursief. De boekhandel komt tegemoet aan de behoefte van mensen die iets anders willen doen, maar zich niet meteen willen verplichten. Het winterprogramma is afgesloten en het voorjaarprogramma staat nu in de startblokken.

Ria van Kleef van Miysu kledinglijn bijt dinsdag 10 maart het spits af met Motief op Shirt. Daarna volgt op 26 maart en 2 april de dubbelworkshop Papierscheppen en Boekje maken door beeldend kunstenaar Cora de Kok. Dinsdag 14 april is Lichte beweging door Dionne Dikker. Geïnspireerd schrijven door Elisabeth van Gelder van Universeel Onderwijs Instituut is op donderdag 21 mei. Hekkensluiter is een herhaling van De Taal van kleur door Marga Braamse van Matching Colours op donderdag 28 mei.

Alle workshops worden in Galerie De Etage, boven Boekhandel Cursief gegeven van 19.30 uur tot 21.30 uur. Aanmelden en vooraf betalen kan bij Cursief, Kruisstraat 4 te Gorinchem, 0183 689950. Meer informatie op www.boekhandelcursief.nl