• Anouk Smit Media

Welkom bij The House of Growth

GORINCHEM Vier Gorinchemse ondernemers waren, elk vanuit hun eigen onderneming, op zoek naar meer verbinding. ,,Vanuit een behoefte aan vrijheid zijn wij destijds gestart als zelfstandig ondernemer. Nu zijn we op een punt gekomen dat we beseffen dat we het niet meer helemaal in ons eentje willen doen", vertellen zij. ,,Zo delen wij de ambitie om met de juiste ondernemersmentaliteit, in combinatie met een flinke dosis sociale betrokkenheid, een platform te creëren waarbij ondernemers zich kunnen aansluiten zonder hun eigenheid te verliezen. Daarnaast willen wij groei beschikbaar maken voor iedereen. Om die redenen hebben we besloten om onze energie te bundelen in The House of Growth. Onze kernwoorden? Groei, Balans en Energie."

door Ria Scholten

,,Een van de belangrijkste uitgangspunten van The House of Growth is het samenwerken met behoud van de eigen identiteit", vertellen Hella Bolte, Wilma de Gier, Vivi Schotsman en Sofie Varrewaere. ,,Onze slogan: Verbinden zonder te binden en groter naar buiten komen dan je binnenkwam. Bij het laatste kun je denken aan persoonlijke groei, een hoger energielevel of nieuwe zakelijke inzichten. Wij richten ons daarbij enerzijds op ondernemers die, elk op hun eigen manier, professioneel bezig zijn met groei in de breedste zin van het woord. Zij kunnen aansluiten als groeipartner. Aanhaken is virtueel, dus niet gebonden aan een bepaalde locatie. Hierdoor kunnen groeipartners in binnen- en buitenland zich aansluiten. Maar ook particulieren en niet-groeipartners zijn welkom bij ons virtuele huis van groei. Het doel: de juiste match tot stand brengen tussen de groeiaanbieder en mensen of bedrijven die willen groeien."

,,Groeipartners hebben de keuze uit drie lidmaatschapsvormen en kunnen zelf bepalen welke vorm het best aansluit bij hun wensen. Denk daarbij aan zelf gecoacht worden, support op vlak van social media of korting op je sportabonnement. Van de inkomsten, die zij via The House of Growth genereren, hoeven zij niets aan ons af te dragen. De focus ligt uitsluitend op het samen ondernemen en elkaar versterken. Afhankelijk van het lidmaatschap krijgt de partner een aantal punten die vrij kunnen worden besteed bij onze Growth Academy, waar hij of zij zich als mens en als ondernemer verder kan ontwikkelen. Op locatie, maar ook online. Het is niet alleen mogelijk om opleidingen te volgen, maar ook om als opleider aan de slag te gaan. Het doel is daarmee de ondernemer een podium te bieden waarop hij of zij kan stralen en business kan genereren voor zijn of haar eigen onderneming." Voor de vier ondernemers is de oprichting van The House of Growth nog maar het begin: ,,We zijn gestart in Gorinchem, maar hebben de ambitie om op korte termijn wereldwijd te acteren. We praten nu reeds met verschillende mogelijke groeipartners in binnen- en buitenland. Onze ambitie, is net zoals onze missie, onbegrensd."

Zie voor uitgebreide informatie www.thehouseofgrowth.org.