Werkman Oost wint in zijn branche Nationale Business Succes Award

GORINCHEM Werkman Oost heeft voor de branche Veiligheidsartikelen de prestigieuze Nationale Business Succes Award gekregen. De Gorcumse specialist in veiligheidskleding en -artikelen is daarmee ook in de race voor de overkoepelende Nationale Business Succes Award die in februari wordt uitgereikt. Op 27 december wordt Werkman Oost voorgesteld in het eigen tv-programma van het evenement op RTL7.

Er staat best wat op het spel tijdens het grote gala in februari. De winnaar van de 'overall' Nationale Business Succes Award krijgt namelijk 100 duizend euro. ,,Voor ons is het al een hele eer dat we tot de branchewinnaars horen'', stelt Bert Lindeboom van Werkman Oost. ,,Als relatief klein bedrijf draaien we daarin mee tussen de multinationals. Meedoen is voor ons dus het belangrijkst, hoewel het natuurlijk leuk zou zijn als we winnen.'' Zowel een vakjury als het publiek hebben een stem in de toekenning van de awards. Vanaf januari kan het publiek stemmen.

Werkman Oost scoorde bij de beoordeling in de branche Veiligheidsartikelen hoog op onder meer missie en visie, strategie, marktbenadering en versterking van de marktpositie. ,,Wij onderscheiden ons met de ontwikkeling van nieuwe producten'', vindt Bert Lindeboom. ,,Daardoor spelen we in onder andere de glasindustrie en de petrochemie een toonaangevende rol. Zo hebben we voor de glasindustrie recent snijbestendige broeken ontwikkeld in de allerhoogste klasse. Die heeft verder nog niemand.''

,,Een grote kracht van Werkman Oost is dat alle medewerkers alle kennis over onze producten in huis hebben. Dat maakt ons team heel sterk. Door trainingen en een gezonde nieuwsgierigheid houden we onze vakkennis op het hoogste niveau en kunnen we aan alle klanten maatwerk leveren. We zijn erg trots dat we nu als allerbeste beoordeeld zijn in onze branche!''

Behalve op RTL7 wordt Werkman Oost onder andere geportretteerd door het Algemeen Dagblad, het Financieele Dagblad en BNR-radio de komende tijd.