• Kerstsfeer

    José Harte

Winkelcentrum Nieuw Dalem in kerstsfeer

GORINCHEM De komende weken dompelt winkelcentrum Nieuw Dalem zich onder in de kerstsfeer. Naast een sfeervolle aankleding van het winkelcentrum kunnen bezoekers genieten van allerlei leuke activiteiten. Ook kan men sparen voor een gratis kerstboom.

In de weken voor kerst wordt winkelcentrum Nieuw Dalem mooi aangekleed met sfeervolle verlichting en zelfs een kerstboom van wel 5 meter hoog. Op donderdag 6 december zullen de honderden lichtjes in deze enorme boom gezamenlijk worden aangestoken.

Dankzij de sympathieke kerstspaaractie van Nieuw Dalem kan iedereen ook thuis een gezellige kerstsfeer creëren. Zo krijgt men bij elke aankoop in het winkelcentrum van tenminste 5 euro een kerstspaarzegel. Volle spaarkaarten kunnen worden ingewisseld voor een gratis kerstboom tijdens de speciale kerstbomenmarkt op het winkelcentrum op zaterdag 8, 15 en 22 december.

Sommige mensen mogen wel eens in het zonnetje worden gezet, bijvoorbeeld omdat ze altijd klaarstaan voor een ander, of als mooi gebaar tijdens een moeilijke periode. Via de speciale kerstkaart, verkrijgbaar in de winkels van Nieuw Dalem, kan iedereen een nominatie doorgeven, waarna deze in de enorme kerstboom op het winkelcentrum wordt gehangen. Hieruit worden drie winnaars gekozen die worden verwend met een prachtig nieuwjaarspakket, gevuld met allerlei heerlijke producten van de winkeliers van Nieuw Dalem.

Op zaterdag 22 december organiseert winkelcentrum Nieuw Dalem een gezellige Kerstproeverij. Hier kan men diverse lekkere hapjes proeven terwijl een DJ zorgt voor sfeervolle muziek. Ondertussen kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen.